Massage på företaget

 

Vi erbjuder massage på företag för att förebygga och behandla skador och problem. Förutom de effekter som massage direkt medför bidrar det också indirekt till en gladare och mer välmående personalgrupp. På lång sikt bidrar de till att få ner eventuella sjukskrivningskostnader. Vanliga arbetsskador idag är bl.a. stress, spänningshuvudvärk, problem med rygg, nacke och axlar.

Från 1:e januari 2004 är massage för företag avdragsgillt som friskvård, detta innebär att arbetsgivaren kan erbjuda sina anställda massage som en skattefri förmån.

Hur går det till? Massören kommer regelbundet ut till arbetsplatsen, antalet dagar i månaden är beroende på hur många anställda och hur stort intresse som finns. Massören har med sig allt som behövs vid behandlingarna. Företaget står för kunder och eventuellt för lokal. Om så önskas kommer kunderna till Stenegården Östraflygeln i Järvsö. Jag tar även i mot företagskunder i Funäsdalen.

Hur många måste man vara? och vad kostar det?  Minst 5 personer, är ni fler än 12 så delar vi upp det på flera dagar eller så är vi flera massörer. När jag kommer ut till er tar jag förutom massagepriset Installations avgift  på 500 kr inkl moms 

 


Kan man få behandling mot faktura? Ja, efter överenskommelse.

Företaget innehar F-skattebevis                                                           Ej avbokad tid debiteras fullt pris